Vind je het leuk om veel tijd door te brengen met je vriendinnen? Dan is het goed om af en toe een vriendinnendag op de planning te zetten. Met je vriendinnen kun je natuurlijk van alles ondernemen, van lekker borrelen tot shoppen. Zoek je echt wat origineels voor je volgende vriendinnendag? Wij helpen je op weg en zetten hieronder vier originele activiteiten op een rij!

Een workshop

Een leuke workshop is een originele activiteit voor een onvergetelijke vriendinnendag. Met een workshop hebben jij en je vriendinnen de kans om lekker creatief bezig te zijn samen. Qua workshops kun je alle kanten op. Van een workshop koken tot een workshop dansen, schilderen, cocktails maken of yoga, er zijn eindeloos mogelijkheden. Onderzoek de gezamenlijke interesses en kies voor een optie die hier het beste bij past.

Zelf cosmetica maken

Veel vrouwen zijn gek op cosmetica. Als dat in jullie vriendinnengroep ook het geval is, is het een leuk idee om zelf cosmetica te maken. Jullie kunnen dan zelf de favoriete ingrediënten bepalen en op die manier unieke producten creëren. Zelf cosmetica maken is een ervaring op zich, of jullie nu make-up, shampoo, parfum of deodorant gaan maken.

Met deze activiteit kunnen jullie lekker creatief bezig zijn en iets maken dat helemaal bij jullie past. Ben je op zoek naar de benodigdheden voor het maken van cosmeticaproducten? Dan ben je bij Jojoli aan het juiste adres.

Naar de wellness

Naar een wellnesscentrum gaan is ook zeker het overwegen waard als je een leuke activiteit zoekt voor je volgende vriendinnendag. Deze activiteit biedt de ultieme kans om samen te genieten en tot rust te komen. Boek een ontspannen massage, ga zwemmen of duik de sauna in. Het is een geweldige manier om tijd te spenderen met je vriendinnen en tegelijkertijd heerlijk te ontspannen.

Escape room

Voor een dagje uit met vriendinnen is het ook een aanrader om een bezoek te brengen aan een escape room. Je kunt samenwerken als team, maar als de groep uit veel vriendinnen bestaat is het soms ook mogelijk om tegen elkaar te strijden.

Bij een escape room is het de bedoeling om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dat doen jullie door raadsels en puzzels op te lossen en verborgen hints te vinden. Escape rooms zijn er in talloze thema’s, van horror tot games en historie. Het is een activiteit dat garant staat voor een hoop spanning en plezier.

Van het volgen van een workshop of zelf deodorant maken tot een bezoek aan een wellnesscentrum of een escape room, deze bovenstaande activiteiten bieden jou en je vriendinnen hoe dan ook een onvergetelijke dag!

Categories:

No responses yet

Geef een reactie