Voor de sportievelingen onder ons die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun hardloop training, komt Huawei met een mooie gadget, de Huawei Watch GT Runner. De nieuwste smartwatch is niet alleen een slimme assistent voor de gebruiker, maar het is ook een persoonlijke hardloopcoach. Doordat de HUAWEI WATCH GT Runner informatie over gezondheid en de omgeving verzamelt kan er een effectief trainingsplan worden geformuleerd met een wetenschappelijke insteek, waardoor gebruikers een uitgebreide en professionele fitness ervaring krijgen.

De HUAWEI WATCH GT Runner is voorzien van de nieuwe HUAWEI TruSeenTM 5.0+ hartslagbewaking technologie1, die een nauwkeurige dynamische hartslag- en SpO2-bewaking biedt om elke stap van de hardloper te begeleiden. Dankzij de verborgen zwevende antenne, een primeur in de industrie, en de Dual-Band Five-System GNSS-positionering kan het horloge nauwkeurig het hardlooptraject in kaart brengen en ondersteunt het nauwkeurige locatiebepaling.

Naast de krachtige hardware en nauwkeurige monitoring, springen de Running Ability Index (RAI) en het individuele periodieke wetenschappelijke trainingsprogramma het meest in het oog. Het HUAWEI TruSportTM professionele hardlooptraining systeem biedt gebruikers een uitgebreide analyse, waardoor een totaalbeeld wordt verkregen doormiddel van gegevens zoals trainingsintensiteit, trainingsvolume, hersteltijd, etc.

De Running Ability Index (RAI) is het nieuwe meetsysteem voor loopvaardigheid en stelt gebruikers in staat om hun loopvaardigheid objectief te evalueren. Door de RAI en de trainingsbelasting te gebruiken als de kern van het individuele periodieke wetenschappelijke trainingsprogramma, kan elke hardloper zijn persoonlijke top bereiken. De HUAWEI WATCH GT Runner ondersteunt de aansluiting van hartslagbanden om omvangrijkere en professionelere hardloopgegevens te verkrijgen. Bovendien kunnen de hardloopgegevens worden gedeeld met apps van derden2 via de HUAWEI Health App, waardoor gegevens kunnen worden uitgewisseld, gemakkelijk kunnen worden bekeken en er efficiënt getraind kan worden.

Meer weten over dit hardloophorloge? Check het uitgebreide artikel op Walkit.nu

Categories:

No responses yet

Geef een reactie