Een weekend weg: de perfecte mogelijkheid voor een vriendinnenweekend. Door samen op pad te gaan, werk je aan jullie vriendschap(pen) en ben je er zelf ook even helemaal tussen uit. Maar een weekendje weg met meerdere vrouwen kan soms voor wat gedoe zorgen. Hoe zorg je ervoor dat dit weekend een succes wordt?

Plannen en verwachtingen
Helemaal wanneer jouw vriendinnenclub uit wat meer personen bestaat, is het van belang dat je op tijd een datum vastzet. Omdat iedereen haar eigen leven en verplichtingen heeft, kan het namelijk best lastig zijn om een geschikt moment te vinden. Begin daarom op tijd met het versturen van een datumprikker. Wanneer er geen enkel moment is waarop iedereen kan, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Want voor je het weet ontstaat er miscommunicatie en/of teleurstellingen. Dit wil je – voor het behouden van een langdurige vriendschap – natuurlijk voorkomen! Hoewel het lastig kan zijn om rekening te houden met elke wens en eis, is het goed om gelijke verwachtingen en plannen te hebben. Wanneer iedereen er hetzelfde in staat, is de kans op een conflict of discussies een stuk kleiner.

Welke activiteiten?
Samen herinneringen maken, is iets waar je zowel in het moment zelf als achteraf van kan genieten. Door samen dingen te ondernemen werk je aan de onderlinge banden en kun je samen iets compleet nieuws ervaren! Er is genoeg samen te beleven. denk bijvoorbeeld aan een workshop boetseren, schilderen of een bepaalde sport. Ook koken, een stadswandeling of een escape room zijn aanraders! Tijdens een activiteit leer je elkaar ook weer anders kennen. Wie weet ontdek jij wel een verborgen talent bij een van jouw vriendinnen!

Geschikte accommodatie
Wanneer je als groep een nachtje weg wilt, zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kan gekozen worden voor het huren van een huis maar niet altijd is dit handig en/of voordelig. Het voordeel hiervan is wel dat er vaak een keuken en woonkamer bijzit. Een hotel is ook een optie. Hier kun je genieten van een ontbijt zonder hier iets voor te doen. Daarnaast zijn er in veel hotels ook wellnessfaciliteiten. Een sauna, zwembad of stoombad zijn prettige toevoegingen aan een relaxt weekend! Bij het kiezen van een geschikte accommodatie is een locatie natuurlijk heel belangrijk. Of het nu midden in de bossen is of in de stad, er is gelukkig een groot genoeg aanbod. Bij Hotelspecials vind je op basis van de beschikbaarheid en jullie wensen de perfecte hotels voor jou en je vriendinnen!

Categories:

No responses yet

Geef een reactie