Lynn van de Vorst bezoekt de hipste foodhallen van Nederland In de gloednieuwe njam!-serie Streetfood. In vijf afleveringen maakt ze kennis met de culinaire hotspots waar je gerechten van over de hele wereld kan proeven. Geïnspireerd door alles wat ze ziet, hoort en proeft, maakt Lynn vervolgens zelf de lekkerste streetfoodgerechten. 

Streetfood is vanaf zondag 15 oktober wekelijks te zien op culinaire TV-zender njam! (Ziggo kanaal 80 en KPN kanaal 39). De culinaire trip gaat van Amsterdam, via Eindhoven, Den Haag en Tilburg naar Rotterdam.

Foodhallen zijn helemaal in. Hier komen smaken en culturen samen onder één dak en genieten mensen in een bruisende ambiance van de lekkerste gerechten. Van Vietnamese schrimp tempura of een portie Hollandse streetfood tot Afrikaanse bakbanaan: in de foodhallen vind je het allemaal.

Van foodie tot TV-chef: Lynn van de Vorst
Om die culinaire ontdekkingsreis in goede banen te leiden, stuurt njam! Lynn van de Vorst op pad die verzot is op authentieke fingerfood en explosieve bites. Het is Lynn’s eerste optreden als TV-chef. De Brabantse foodie kreeg nationale bekendheid via Instagram waar ze haar volgers dagelijks inspireert met de lekkerste recepten en meeneemt op culinaire avonturen en citytrips.

Lynn kookt toegankelijk en eenvoudig, maar altijd boordevol smaak. Haar allereerste online recept, een snelle pasta burrata, ging onmiddellijk viraal. Met minimale inspanning het maximale uit ieder gerecht halen, is haar ultieme kookleuze.

Van een Indonesisch patatje rendang tot Mexicaanse taco’s
In Streetfood gaat Lynn helemaal op in de bruisende melting pot van de foodhallen. Met de camera in de hand filmt ze streetfood kraampjes, leert de chefs en hun inspirerende verhalen kennen en proeft van verschillende wereldkeukens.

Daarna gaat Lynn zelf aan de slag en maakt enkele verrassende streetfood porties. Ze zet haar geïmproviseerde keuken op in de foodhall en geeft een unieke twist aan de smaken, geuren en kleuren die ze die dag heeft ontdekt.

Met als resultaat hippe, smaakvolle gerechtjes om thuis snel en makkelijk te maken. Zoals een Indonesisch patatje rendang, Mexicaanse taco’s en mini-tostada’s of geitenlabneh als Libanees hapje. Kortom, voplop inspiratie voor de lekkerste streetfood.

Informatie
Streetfood is vanaf 15 oktober wekelijks te zien op njam! Informatie: www.njam.tv. De culinaire TV-zender njam! vind je op Ziggo kanaal 80 en KPN kanaal 39. Klik hier voor de trailer. 

Categories:

No responses yet

Geef een reactie