Voor een gezonde leefstijl is het advies is om iedere dag twee liter water te drinken dus waarom doen we dat dan niet in stijl met de Bludrop drinkfles van Tefal. Hydrateren is belangrijk voor een gezond lichaam en alerte geest. De elegante drinkfles houdt water een etmaal lang heerlijk koel. De Bludrop is je beste buddy, waar je ook gaat en hoe warm het ook wordt.

De drinkfles geeft veel gemak en plezier: één druk op de knop en je kunt drinken. Klik open, klik dicht: 100% lekvrij. Ideaal op het strand, tijdens een citytrip en op alle andere zonnige momenten in je leven. Je kunt de Bludrop ook personaliseren, leuk voor jezelf en leuk om cadeau te geven. Fill it. Click it. Love it.

24 uur koel
De drinkfles heeft een uitstekende vacuümisolatie en de roestvrijstalen body is geschikt voor alle soorten dranken. Hij houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot wel 24 uur koel. De slimme Quick-Press 360° dop van de Bludrop zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt drinken vanuit elke hoek. De lichte, handzame fles past met zijn slanke, ergonomische vorm in elke strandtas, rugzak of sporttas.

Bijkomend voordeel van de herbruikbare drinkfles is dat je geen plastic wegwerpflessen meer gebruikt. Dat is milieuvriendelijk en voordelig. De Bludrop is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal met een comfortabele siliconen hoes (Sleeve) of poedercoating (Basic). De drinkfles is 100% vaatwasmachinebestendig, voor perfecte hygiëne en moeiteloos schoonmaken. 

Informatie
De Bludrop drinkfles van Tefal is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren die passen bij elke stijl. Er zijn 2 uitvoeringen: Basic en Sleeve. En 2 verschillende maten: 0,5L en 0,7L. Consumentenprijs vanaf € 28,49. Voor € 5 extra kun je de Bludrop personaliseren. Informatie: tefal.nl.

No responses yet

Geef een reactie