De Witte Lietaer introduceert het zomerdekbed Doodle. Dit lichtgewicht dekbed uit de Luxury Collection is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat goed ademt en snel vocht opneemt. Het zorgt het voor een aangename verkoeling tijdens warme zomernachten. En voor warmte tijdens wat koelere nachten.

Dekbed Doodle is speciaal ontworpen voor een optimale temperatuurregulatie en slaaphygiëne, ideaal als het ’s nachts weer warmer wordt. Door de samenstelling van de natuurlijke materialen voelt het dekbed niet broeierig aan: het heeft een hoog absorptievermogen en een uitstekend ventilerende werking. Omdat het vederlicht is drapeert het zich zacht rond je lichaam. Zo geniet je altijd van een comfortabele en verkwikkende nachtrust in je slaapkamer.

Aangenaam gevoel
Het vulgewicht van het Doodle dekbed is 175 gram per m² en de tijk is gemaakt van een mooie, gekamd katoensatijn kwaliteit in 300TC. Dankzij deze luxe kwaliteit voelt de stof extra soepel en zacht aan. De vulling is gemaakt van virgin cotton voor een blijvend veerkrachtig en aangenaam gevoel. Het dekbed is diamant gestikt met een luxe boord zodat de vulling gelijkmatig wordt verdeeld over het dekbed. Dit onderscheidt de Doodle van andere dekbedden voor een luxueus gevoel.

Het dekbed wordt geleverd in een luxe opbergtas. Ideaal om het dekbed in op te bergen als je het niet gebruikt en te beschermen tegen vuil, vocht en stof. Het dekbed is wasbaar in de machine volgens de voorschriften op het waslabel.

Informatie
Het Doodle Dekbed van De Witte Lietaer is verkrijgbaar in alle gangbare maten. Winkeladviesprijs dekbed 240×220 cm: € 239,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.             

Categories:

No responses yet

Geef een reactie