Werkkleding specifiek ontworpen voor het vrouwenlichaam is van vitaal belang. Ze sluit beter aan op het lichaam, beschermt beter en is daardoor veel veiliger. Daarom heeft Carhartt al jarenlang een uitgebreide collectie werkkleding voor hardwerkende vrouwen. Met een optimale pasvorm, omdat vrouwen nu eenmaal verschillen van mannen. Ze zijn vaak wat kleiner, hebben borsten, bredere heupen en een taille: dat vereist een eigen kijk op werkkleding.

Nog steeds kiezen vrouwen, veelal noodgedwongen, voor werkkleding die voor mannen is ontworpen. Zelfs unisex kleding heeft vaak een mannelijke snit waardoor je als vrouw broekspijpen en mouwen moet oprollen wat de kans vergroot dat je ergens blijft achterhaken. Ook dragen vrouwen op het werk vaak vrijetijdskleding van dunnere stoffen die niet goed beschermen tegen splinters en ander werkgevaar.

Gedragen door vrouwen over de hele wereld
De dameswerkkleding van Carhartt is juist met veel zorg ontwikkeld voor het vrouwenlichaam en wordt daarom door vakvrouwen over de hele wereld gedragen. De kleding is gemaakt voor op de bouwplaats, in de garage of gewoon in de tuin.

Zo zijn de cargobroeken en jeans van Carhartt sterk genoeg om iedere werkdag door te komen, hoe zwaar die ook is. Ze zijn gemaakt met veel stretch voor ultiem comfort en ademruimte. De heavy-duty stoffen zoals katoen, polyester, stretch-canvas en stretch-ripstop zorgen ervoor dat elke broek jarenlang mee gaat, hoe vaak je ‘m ook draagt en hoe zwaar de omstandigheden ook zijn. Met de FastDry®-technologie is je broek na nattigheid zo weer droog.

De ontwerpers van Carhartt hebben modellen, pasvormen, wassing en kleur aangepast aan de specifieke eisen van vrouwen. De stoere damescollectie werkkleding is zo ontworpen dat de moderne vrouw voorbereid is op elk weertype en zo elke situatie met vertrouwen tegemoet ziet, wat het werk ook van haar vraagt.

Informatie
Carhartt werkkleding voor vrouwen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen, en in webshops. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie