Nog even genieten van de laatste mooie dagen van dit jaar en krijg je familie of vrienden op bezoek? Dan is het snel gezellig rond het haardvuur van de Onyx Classic. Vooral als je er ook lekkere gerechten op klaar gaat maken, want naast tuinhaard is de Onyx Classic ook een partygrill. De conische vuurschaal heeft een grote plancha-ring waarop je mooie stukken vlees, zeevruchten en de mooiste plantaardige recepten kunt maken. Een echte bourgondische sfeermaker dus.

De nieuwe Onyx heeft een doordacht design en is een eyecatcher voor elke tuin. Door de royale afmetingen van vuurschaal en bakring kun je eenvoudig een grote groep vrienden of familie voorzien van heerlijke grillgerechten. Onderin vind je een ruime houtopslag zodat je altijd brandhout bij de hand hebt voor een sfeervolle avond tot in de late uurtjes. Er zijn drie formaten dus is er altijd wel een Onyx die past in jouw tuinsituatie.

Je hebt er het hele jaar door plezier van
De Onyx is gemaakt van staal en verkrijgbaar in een zwart afgewerkte, hittebestendige matte finish. Hij is erg robuust en geschikt om veel grote blokken hout in op te slaan. De Onyx tuinhaard-partygrill geeft veel warmte, waarmee je je zelfs in de winter kunt genieten van het buitenleven. Zo heb je er het hele jaar door veel plezier van.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie