Ken je dat heerlijke gevoel van ultieme ontspanning in je eigen tuin? Met Glerups sloffen geniet je extra van alle rust onder een lekker najaarszonnetje. De buitensloffen van Glerups houden je voeten lekker warm, maar ook weer niet té warm. Het vilt van merinowol zorgt altijd voor de perfecte temperatuur, zowel buiten als binnen. 

De Deense design-sloffen draag je het liefst met blote voeten, dan voel je de kwaliteiten van deze wol het best: licht, warm en lekker zacht. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de Glerups sloffen altijd droog aanvoelen. Ze hebben een aangename veerkracht dankzij de dubbele laag vilt in het voetbed.

Verschillende modellen
Glerups sloffen zijn uniseks: ze passen iedereen, je hoeft alleen maar de juiste maat te kiezen. Er zijn drie modellen: laars, schoen en slipper. De Glerups enkellaars is wat hoger en heeft aan de zijkanten een inkeping om ze makkelijk aan te trekken. Het schoenmodel is een pantoffel die tot onder de enkels komt. De slipper heeft een lage achterkant zodat je gemakkelijk instapt.

Informatie
Glerups sloffen zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Met rubber of leren zool. Winkeladviesprijs vanaf € 74,95.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie