Op heerlijk zonnige dagen alleen fietsen of samen met anderen tijdens een dames fietsrit over uitdagende heuvels en langs uitgestrekte velden, niets is mooier dan dat. Met het nieuwe Persist wielershirt van Dare 2b zie je er onderweg ook nog eens goed uit. Het opvallende damesshirt is gemaakt van vochtafdrijvend Q-Wic Plus, de nieuwste generatie sportstof van Dare 2b.

De prachtige camoprint met roze accenten zorgt ervoor dat je lekker opvalt in de fietsgroep. De jersey is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke silhouet met een perfecte pasvorm in hals, schouders en taille. Hij sluit daardoor goed aan om het lichaam zonder extreem strak te zitten. De aerodynamische snit zorgt ervoor dat je in volle vaart door het landschap rijdt.

Comfortabel, veilig en trendy
Drie zakjes op de rug bieden de mogelijkheid om sportvoeding mee te nemen. De reflecterende details voor een betere zichtbaarheid geven je extra veiligheid als de avond valt. De nieuwe Q-Wic Plus stof ademt uitstekend en voert zweet direct van je lichaam weg. De lichtgewicht stof is rekbaar, zacht en voorkomt geurtjes. Kortom de Dare 2b Persist is een comfortabel, veilig en trendy wielershirt voor elke koers.

Informatie
De Dare 2b Persist Jersey in Powder Pink Camo is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Adviesprijs € 40. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie