Een beter milieu begint bij jezelf. Dat weten we allemaal. Maar houden we daar ook rekening mee als we de was doen? We willen tenslotte de beste behandeling voor onze kleding. Je kunt echter ook prima ecologisch verantwoord wassen met een stralend schoon resultaat. Dat doe je met de waspoeders van Klok, die hebben beide het predicaat Groene Keuze gekregen van de Consumentenbond. Klok Waspoeder Wit in 2022 en Waspoeder Kleur dit jaar. Met Klok wasmiddel was je niet alleen goed, maar ook nog eens huidvriendelijk.

Klok is het enige A-merk met het predicaat Groene Keuze en steekt met zijn milieuscore ver boven de rest uit. De ingrediënten van Klok hebben een lage milieu-impact en zorgen voor een schone was, aldus de Consumentenbond. Klok heeft sinds 2001 ook het keurmerk EU Ecolabel.

0% parfum en 0% kleurstof
Klok waspoeders bevatten geen kleur- en geurstoffen en zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid die bewust ecologisch willen huishouden. Klok Waspoeder Wit is door de Consumentenbond ook nog eens aangeduid als beste witwasmiddel met allergielabel.

De waspoeders van Klok zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen. Kortom, een uitstekend product voor het milieu dat goed en veilig wast.

Klok waspoeders zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Voor grootverbruikers is er nu de XXL waspoeder grootverpakking tegen een extra scherpe prijs en geschikt voor ca. 74 wasbeurten.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 6,39 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 23,50. 

No responses yet

Geef een reactie