Goed nieuws voor hardlopers en trailrunners die op zijn naar goede sokken. Feetures introduceert Elite hardloopsokken met doelgerichte compressie. De technisch geavanceerde sokken hebben een anatomisch design en bieden ondersteuning daar waar de voet dit het meest nodig heeft. Ze zijn speciaal ontworpen voor atleten die streven naar verbetering van hun topprestaties. 

Feetures hardloopsokken passen zich aan aan de linker- en rechterstructuur van de voet, voor een betere pasvorm en minder kans op blaren. Ze zijn gemaakt van ademende materialen die vocht snel afvoeren waardoor je voeten droog en fris blijven, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Ook hebben ze een naadloze teen, zodat er geen irritatie kan ontstaan rond de tenen.

Meerdere dempingniveaus
Feetures heeft sokken ontworpen met de meerdere dempingniveaus voor verschillende lichaamsgewichten, afstanden, snelheden en ondergronden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor maximale demping wanneer je op asfalt loopt en minder demping wanneer je op het strand loopt. Je kunt kiezen uit Ultra Light, Cushion en Max Cushion.

Ultra Light
De super dunne sokken Ultra Light zijn extra ademend en ontworpen om de voeten koel te houden, ook onder de meest extreme omstandigheden. Door de extra dunne constructie hebben deze sokken minder ruime nodig in de schoen en zijn ze ideaal voor hardlopers die van een lichte en koele ‘feel’ houden.

Cushion
Cushion sokken zijn ontworpen met een dikkere stoflaag op plekken die zwaarder belast worden, voor extra bescherming en demping. Deze sokken zijn perfect voor de hardlopers die het comfort van extra demping willen ervaren, zonder teveel volume.

Max Cushion
De dikste sokken van Feetures hebben de toevoeging Max Cushion. Ze zijn ontwikkeld voor koude weersomstandigheden en maximaal comfort door de demping van de dikke stoflaag.

Verschillende sokhoogtes
Feetures sokken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. No Show Tab zit onder de enkel voor maximale veelzijdigheid en steekt net boven de schoen uit. De verdikking boven de hiel voorkomt afzakken. Quarter biedt optimale bescherming van de enkels tegen stenen, gravel en modder. Mini Crew is perfect voor trailrunners, crossfitters en iedereen die een beetje flair wil toevoegen aan zijn of haar sportgarderobe. Crew is ideaal om te dragen in laarzen.

Het bericht Feetures hardloopsokken verscheen eerst op Walk it!.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie