Ga actief aan de slag en maak dit jaar je goede voornemens waar op het gebied van gezond eten en voldoende bewegen. De Havery Coaches van The Consumers gaan je daarbij helpen met persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen. Veel inspiratie vind je ook op Instagram bij @haveryoats en @theconsumers.

Havery en The Consumers zijn een partnership aangegaan om mensen te motiveren een gezonde levensstijl eigen te maken. The Consumers heeft als doel om mensen een op maat gemaakte leefstijlbegeleiding te bieden, zodat je gezonder en fitter door het leven gaat. Havery maakt biologische en suikerzuinige granola’s om iedereen die een healthy lifestyle ambieert een oprechte energieboost te bezorgen.

The Consumers
Structuur in sport en voeding is essentieel om gezond door het leven te gaan. De fitness app van The Consumers geeft je een kickstart voor het aanleren van uitstekende leefgewoontes. Je krijgt oefeningen, trackt je resultaten, maar gaat ook aan de slag met voeding. Je krijgt persoonlijke begeleiding van de online coaches Tobin en Robin waardoor je supergemotiveerd blijft, ook op langere termijn.

Bij The Consumers kan je terecht voor persoonlijke doelen als afvallen, sterker worden en een fittere versie van jezelf worden. De trainingen worden specifiek op jou afgesteld waardoor je de nieuwe gewoontes erg goed kunt volhouden. De aanpak geeft enorm veel voldoening en je bereikt je langgekoesterde doelen. Informatie: www.theconsumers.nl.

Havery
Met de kracht van haver als energiebron heb je veel gezonde energie om lekker te gaan bewegen. Het is een van de gezondste voedingsmiddelen die we kennen, vol vitamines, mineralen en vezels. Havermout zorgt voor een gezonde bloedsuikerspiegel en een langzame, goede vertering waarbij veel energie vrijkomt. Havery maakt er de lekkerste granola’s van met behoud van al het goede van haver. Dus biologisch, voedzaam, vegan en zonder onnatuurlijke toevoegingen.

Naast haver bevatten de granola’s van Havery de lekkerste smaakcombinaties vol noten, pitten, zaden en eventueel vruchten. Met iedere ochtend een biologisch en suikerzuinig ontbijtje uit de natuur voel je jezelf fitter en zit je beter in je vel. Zo start je elke dag met een oprechte energieboost. Informatie: www.havery.nl.

No responses yet

Geef een reactie