Huawei heeft haar nieuwste opvouwbare smartphone aangekondigd, de HUAWEI P50 Pocket. De HUAWEI P50 Pocket is de nieuwste uitvoering binnen de HUAWEI P-series familie en is ontworpen om consumenten in staat te stellen het samenspel van technologische esthetiek en slimme fotografie te ervaren. Door de krachten te bundelen met de toonaangevende haute couture designer Iris van Herpen heeft Huawei een nieuwe standaard gezet voor het ontwerp van smartphones met als resultaat de Huawei P50 Pocket Premium Edition.

De nieuwste flagship smartphone voert HUAWEI Image naar nieuwe hoogten met de verbeterde HUAWEI XD Fusion Pro beeldprocessor, die nu Ultra Spectrum Image Technology ondersteunt. Ondertussen zorgt het geheel nieuwe scharnier ontwerp ervoor dat de smartphone naadloos kan worden gevouwen tot een slanke vorm die gemakkelijk in je broekzak past. De algehele gebruikerservaring is sterk verbeterd: het hoofdscherm biedt een groot scherm en het coverscherm biedt nieuwe manieren voor consumenten om met het toestel om te gaan.

De HUAWEI P50 Pocket is voorzien van de nieuwe generatie Multi-Dimensional Hinge en Multi-Dimensional Lifting design, waardoor de smartphone naadloos inklapt en een slanke vorm heeft. Het scherm, met een diagonaal van 6,9 inch in uitgeklapte vorm, biedt een meeslepende kijkervaring met zeer gedetailleerde en vloeiende beelden. Omdat het een 21:9-scherm is, heeft het bovendien een ongelooflijk breed perspectief dat perfect is voor filmische content. Het slimme Cover Screen geeft meldingen door en stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot bepaalde diensten, zonder het toestel uit te hoeven klappen.

De kunst van licht en schaduwen, vormgegeven in een opvouwbare smartphone
De HUAWEI P50 Pocket wordt op de Nederlandse markt geleverd in een Premium Gold kleurstelling, welke is ontworpen in samenwerking met de vooruitstrevende haute couture designer, Iris Van Herpen en is gebaseerd op het principe van “symbiose”. De achterkant van het toestel vangt de schaduwen en textuur van de aarde, die tot leven worden gebracht door het geavanceerde 3D micro-sculptuur ontwerp.

De HUAWEI P50 Pocket bezit ook het kenmerkende HUAWEI P50-serie ontwerp met dubbele ringen, waarbij de ene ring de camera bevat en de andere ring het slimme Cover Screen. Dit vormt een opvallend duo dat direct herkenbaar is.

De HUAWEI P50 Pocket vouwt naadloos op tot een ultraslanke, lichtgewicht behuizing die een genot is om vast te houden. Uitgevouwen biedt het een royale 6,9-inch, 21:9-scherm, dat een buitengewone ervaring levert bij het bekijken van video’s of films. Het heeft ook een pixeldichtheid van 442ppi en ondersteunt 1,07 miljard kleuren en het P3-brede kleurenspectrum – voor een ongelooflijke authentieke kleurweergave en ongelooflijke beeldkwaliteit. Het scherm ondersteunt ook een refreshrate tot 120Hz en een touch sample rate voor aanraakschermen van 300Hz. Bovendien zorgt de ondersteuning voor 1440Hz hoogfrequent PWM dimming ervoor dat de ogen van gebruikers altijd beschermd zijn.

De nieuwe generatie multidimensionale scharnieren, het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, is een totale upgrade ten opzichte van zijn voorganger, met een nog kortere radius. In combinatie met het exclusieve Multi-Dimensional Lifting-ontwerp maakt dit het toestel nog slanker en zorgt het voor een vloeiender scherm wanneer het wordt opengevouwen. Innovatieve materialen, zoals vloeibaar metaal op basis van zirkonium en ultrasterk staal van 2.100 MPa, worden gebruikt om het scharniersysteem te bouwen, waardoor de betrouwbaarheid van het uitklapmechanisme nog verder wordt verbeterd.

Ultra Spectrum Camera Matrix: Een nieuwe doorbraak voor HUAWEI Image
De Ultra Spectrum Camera Matrix is het nieuwste product van Huawei’s niet aflatende streven naar betere camera technologie. Het bestaat uit een 40MP True-Chroma Camera, een 13MP Ultra Wide Angle Camera, een 32MP Ultra Spectrum Camera, een 10-kanaals Multi-Spectrum Sensor en een Ultra Spectrum Belichter.

Van het iconische dubbele camerasysteem van de HUAWEI P10-serie tot de HUAWEI P50-serie die de HUAWEI XD Optics en True-Chroma Image Engine introduceert, heeft elke generatie van de HUAWEI P-serie een belangrijke doorbraak vertegenwoordigd. Gebaseerd op de fundamenten van de solide cameratechnologie van de vorige HUAWEI P-serie apparaten, heeft de Ultra Spectrum Camera Matrix een nog betere beeldweergave, waardoor de HUAWEI P50 Pocket in staat is om nog meer genuanceerde details vast te leggen en nog helderdere beelden te produceren. De HUAWEI Ultra Spectrum Camera is geïntegreerd in de HUAWEI XD Fusion Pro image engine om beelden te leveren met meer diepte en lagen in het frame voor een betere fotografie-ervaring.

De camera aan de achterzijde van de HUAWEI P50 Pocket beschikt over portrait selfie algoritmes en maakt gebruik van de grote camerasensor om de prestaties bij weinig licht te verbeteren, waardoor de opvouwbare smartphone optimaal gebruik maakt van zijn vormfactor en gebruikers in staat stelt om superieure, meer sfeervolle selfies te maken. Of de gebruiker nu foto’s maakt in een omgeving met tegenlicht of bij weinig licht, de camera aan de achterzijde produceert altijd portretten met een gedetailleerde, natuurlijk ogende huid.

De HUAWEI Ultra Spectrum Camera van de HUAWEI P50 Pocket combineert krachtige hardware en software, evenals de tweaking van meer dan 2.000 kleuren in het volledige P3-kleurenspectrum, om gebruikers, wat ze zien, nauwkeurig vast te laten leggen. Als onderdeel van de HUAWEI P50 Pocket’s Ultra Spectrum Camera, heeft de Ultra Wide Angle Lens een 120-graden breed gezichtsveld, waardoor het een geweldige camera is voor het vastleggen van prachtige vergezichten en levert het macro-fotografie met een onberispelijke helderheid. Met behulp van de Ultra Spectrum Fluorescentie Fotografie functie1, kan de HUAWEI P50 Pocket details vastleggen die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, waardoor gebruikers patronen kunnen onthullen die voorheen in het volle zicht verborgen waren.

De HUAWEI P50 Pocket introduceert voor het eerst zonnebrandcrème detectie. Deze handige functie, die toegankelijk is via de Mirror-app, visualiseert de verspreiding van zonnebrandcrème op de huid om gebruikers te helpen bij de controle op onbedekte plekken en te voorkomen dat ze verbranden.

Innovatieve interacties
De HUAWEI P50 Pocket Cover Screen ondersteunt de weergave van meldingen, agenda, muziek, weer en andere functies. Een reeks van levendige thema’s zijn beschikbaar, zodat gebruikers hun Cover Screen ervaring kunnen aanpassen. Inhoud en diensten vloeien naadloos over tussen beide schermen en gebruikers hebben zelfs toegang tot de camera vanaf het Cover Screen. Petal Maps is ook beschikbaar en biedt naadloze navigatie met meer dan 260 miljoen points of interest en meer dan 40 talen voor navigatietoepassingen die in de dienst zijn geïntegreerd.

De HUAWEI P50 Pocket ondersteunt ook de Super Privacy-modus voor maximale privacy. Wanneer het toestel is ingeklapt, schakelt de HUAWEI P50 Pocket automatisch de camera’s, microfoon en locatie uit en schakelt deze weer in wanneer het toestel wordt uitgeklapt. De HUAWEI P50 Pocket is uitgerust met een 4.000 mAh batterij3 en ondersteunt 40W HUAWEI SuperCharge voor moeiteloos en snel opladen.

De HUAWEI P50 Pocket is uitgerust met een aantal van de meest geavanceerde technologieën om geweldige gebruikerservaringen te leveren. Het Snapdragon 888 4G mobiele platform zorgt voor toonaangevende prestaties en fantastische veelzijdigheid in verschillende scenario’s.

Toegang tot een enorm scala aan apps en diensten met AppGallery en Huawei Mobile Services
Met AppGallery hebben gebruikers van de HUAWEI P50 Pocket toegang tot hun favoriete apps en games op één plek, terwijl hun privacy gewaarborgd blijft dankzij het vierlaagse detectie mechanisme van de smartphone. Ga eenvoudig naar AppGallery voor toegang tot een breed scala aan wereldwijde en lokale apps in 20 categorieën. Gebruikers kunnen nog meer uit hun toestel halen met de reeks innovatieve diensten van Huawei Mobile Services – van Petal Search – de AI-aangedreven mobiele zoekmachine die toegang biedt tot winkelen, reizen, nieuws, afbeeldingen en nog veel meer.

Zorg goed de HUAWEI P50 Pocket met HUAWEI Care
Voortbordurend op de toewijding aan een klantgerichte aanpak, heeft HUAWEI ook HUAWEI Care inbegrepen bij elke nieuwe HUAWEI P50 Pocket aankoop. Klanten kunnen profiteren van voordeel van HUAWEI’s beschermingsplan, dat 6 maanden gratis schermbescherming behelst. Een ander belangrijk voordeel is de toegang tot gecertificeerde technici bij HUAWEI’s Authorised Service Centre – waarbij bij alle reparaties gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsservice met originele reserveonderdelen om schade en problemen te dekken. Dit aanbod is beschikbaar voor producten die zijn aangeschaft tussen 26 januari en 26 april 2022 en kan worden geclaimd via de MyHUAWEI App tussen 26 januari en 3 mei 2022 en binnen 7 dagen na productactivering.

Prijzen en beschikbaarheid

De HUAWEI P50 Pocket is vanaf heden verkrijgbaar in de kleur Premium Gold in de HUAWEI Store voor een prijs van € 1.599,99. Consumenten die de HUAWEI P50 Pocket aanschaffen ontvangen bovendien gratis een HUAWEI FreeBuds koptelefoon ter waarde van € 179,99 zolang de voorraad strekt.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie