Regatta heeft haar derde brandstore in Nederland geopend. De nieuwe winkel van de outdoorketen is gevestigd in Designer Outlet Roosendaal. De formule richt zich op wandelaars, wintersporters en andere outdoorliefhebbers en is een groot succes. Na Amersfoort, Arnhem en Roosendaal is Regatta op zoek naar nieuwe toplocaties om de winkelketen in Nederland uit te breiden.

Vanwege de zeer betaalbare en stijlvolle outdoorkleding voor het hele gezin is de winkelformule een aantrekkelijke aanvulling op elk winkelbestand in grotere binnensteden. Naast kleding voert Regatta Great Outdoors ook een mooie collectie wandelschoenen, rugzakken en kampeeraccessoires. 

Volop bezig met uitbreiding
Erik Kray, Country Manager Nederland, is blij met de opening van zijn derde winkel: ‘De formule is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse markt. Regatta biedt zeer betaalbare outdoorkleding, wandelschoenen, rugzakken en accessoires van een uitmuntende kwaliteit. Aangevuld met een mooie collectie voor kinderen. Dat slaat aan. Naast Regatta voeren we ook het merk Dare 2b voor modieuze wintersportkleding. We zijn volop bezig met uitbreiding van de brandstore en zoeken nog steeds toplocaties met een winkeloppervlakte van 160 m2 in Nederland.’

Informatie
Regatta Great Outdoors, Designer Outlet, Rosada 70, 4703 TB, Roosendaal.
Openingstijden: dagelijks van 10:00 – 20:00.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie