Het geheim van veel wintersporters? Pantoffels van wolvilt. Trek ze aan na een dag in de sneeuw en je voeten worden in een mum van tijd weer heerlijk warm. Pantoffels van Glerups zijn favoriet omdat ze zijn gemaakt van een mix van stevig Gotland-wol uit Denemarken en merinowol uit Nieuw-Zeeland. Daardoor zijn ze zacht, warm en vormvast.

Je draagt Glerups het liefst zonder sokken, dat is het meest aangenaam en warm. De sloffen vormen zich naar je voeten waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten. Ze zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en drie modellen: slipper, schoen en laars.

Handgemaakt
Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. De handgemaakte sloffen zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland die zijn aangesloten bij het ZQ-programma. Dit programma garandeert dat de merinowol voldoet aan de vier door ZQ opgestelde kernwaarden: dierenwelzijn, zorg voor het milieu, sociale duurzaamheid en de beste kwaliteit wol.  

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 74,95.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie