Lastig om in deze tijd van het jaar nog een leuk en origineel kado te bedenken voor een fietsende vriendin. Je kunt natuurlijk weer zo’n grappig fietsshirt bestellen, een pizzames in de vorm van een fiets of de nieuwste fiets-biografie van weet-ik-veel-wie maar grote kans dat er eind januari al niet meer aan gedacht wordt en deze ergens in een la verdwijnt. Jammer. Als je iemand dus echt een plezier wilt doen en deze voor de komende jaren een blijvend kado wilt geven, dan is een mountainbike clinic kadobon misschien een leuk idee. Deze clinic kan ze dan alleen doen maar hoe leuk zou het zijn om er een heuse ladies ride van te maken 🙂

Je geeft hiermee de meest toepasselijke mountainbike of gravelclinic waarmee hij of zij de basistechniek bijgebracht kan worden of deze juist verder kan verbeteren. Daarnaast geef je de handvatten om in de toekomst zelfverzekerder op de fiets te zitten of om juist zonder angst te fietsen. Wèl zo veilig dus en ook voor jezelf een geruststellende gedachte!

Kadobonnen worden bij ons op maat voor je gemaakt dus je kunt zelf kiezen of je voor een beginners mountainbike clinic gaat of juist één voor de meer ervaren gravelaars. Daarnaast kun je kiezen voor een de “Techniek & onderhoud” clinic waarbij de basis kennis voor het onderhoud van een mountainbike wordt bijgebracht.

Meer weten over deze kadobonnen, de clinics of de werkwijze? Kijk dan op de website van MTB Masters.

 

Categories:

No responses yet

Geef een reactie