Wat is er beter dan deze zomer het festivalseizoen te vieren met je vriendinnen en een tongstrelend nieuw drankje dat bubbels met een vleugje glamour combineert? Winebridge introduceert in een speciale samenwerking met Special Wines J’adore Berry Baby, een nieuw sparkling festivaldrankje. Deze natuurlijke wijncocktail, verpakt in een stijlvol blikje, bevat een laag alcoholpercentage (5,5%) om op te dansen zonder zorgen. Let’s say cheers to that!

Lichte bruis
J’adore Berry Baby is een verfrissende wijncocktail met een lichte bruis van de Sauvignon en Chardonnay druif. De knapperige smaak van wilde bessen, zorgt voor een ultiem zomers gevoel. J’adore Berry Baby bevat geen toegevoegde zoetstoffen, maar is 100% gezoet met fruit. Bij elke slok ervaar je een explosie van smaken die de essentie van magische zomeravonden perfect vastlegt.

Blikje van 250 ml
Omdat er niks fijners is dan met een lekker drankje in je hand te genieten op de beats van je favoriete dj, is J’adore Berry Baby verpakt in een stijlvol 250 ml blikje, wat ideaal meenemen is naar de boot, het strand, het festival, een openluchtconcert en zelfs een picknick in het park.

Nieuwe blend
De wijnmakers van J’adore Berry Baby hebben samengewerkt met jonge wijnliefhebbers om een nieuwe blend te creëren. Frederik Boer, eigenaar Special Wines: “J’adore Berry Baby voldoet helemaal aan deze tijd. Klassieke elementen zijn gecombineerd met eigentijdse frisheid.”

Verkoopinformatie
Voor degenen die dit opmerkelijke festivaldrankje willen proberen, wordt J’adore Berry Baby verkocht op festivals waaronder het avontuurlijke Camping Wildeburg, Into the Woods, Amsterdams Verbond, Lepeltje Lepeltje en Guerilla. Het wordt ook geschonken bij diverse beachclubs, grand cafés en uitgaansgelegenheden, waaronder de Supper Club. Special Wines verkoopt het uiteraard ook, samen met nog een aantal wijnwinkels in heel Nederland. In Oostenrijk zal het drankje tijdens het wintersportseizoen in de après ski bars worden geschonken. Prijs in de winkel €1,99 per stuk.

Kijk voor meer info op drinkjadore.com en op Special Wines. Of kom langs in de winkel aan de Marathonweg 15, Amsterdam.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie